Diensten

De Groene Cheerleader inspireert

Is jouw organisatie aan het verduurzamen? En wil je je (jonge) medewerkers hierin meenemen? Hen inspireren op het gebied van duurzaamheid?

Het is mijn missie om bewustzijn te creëren. Over het feit dat het huidige systeem waarin we leven onhoudbaar is, zowel ecologisch als sociaal. Maar vooral laten zien waarom en hoe je als individu wél verschil kunt maken!

Wat gebeurt er in de wereld? Waarom moeten we verduurzamen? Wat is een circulaire economie? Welk verschil kan jij met jouw organisatie maken? Maar ook als individu?

Werkwijze

Met behulp van een (interactieve) presentatie zoomen we samen uit. Op een laagdrempelige maar vooruitstrevende manier duiken we in het thema duurzaamheid. Als De Groene Cheerleader confronteer ik, maar bied ik ook perspectief. De inhoud van de sessie stemmen we af op jullie situatie en wensen.

Na deze sessie (circa een uur) is de urgentie voelbaar en zijn de aanwezigen gegarandeerd gemotiveerd om mee te denken! Over het verduurzamen van de organisatie, maar ook het verduurzamen van hun eigen gedrag.

Heb je interesse? Stuur me een bericht!
“Dankjewel voor je enthousiasme. De interactieve sessie die je bij ons hield, was zeer geslaagd. Hierdoor ontvingen we tijdens de hackaton echt een waslijst aan goede ideeën. Daar kunnen we mee verder! Jouw presentatie was heel inspirerend! Dat kreeg ik ook terug uit de evaluatie. Je hebt echt de deelnemers een soort van wakker geschud. Top”. 
Geverifieerd door MonsterInsights