Over mij

Wie is De Groene Cheerleader?

Ik ben De Groene Cheerleader, Anne Dannenberg. Met mijn geboortejaar 1998 ben ik een echte millennial. Voor mij betekent dit vooral, dat ik ga voor een authentieke en duurzame levensstijl. Ik groeide op in het Overijsselse Rijssen, maar ging al snel de wijde wereld in. Terug in Rijssen werk ik mee aan diverse mooie projecten.

Na een lange zoektocht vond ik De Groene Cheerleader in mezelf. In dit blog lees je daar meer over. Als De Groene Cheerleader ga ik mijn dromen achterna, voor een vitaal & duurzaam leven. Maar niet alleen voor mezelf, ik gun dat jou ook! Wil je weten wat ik daarin voor jou kan betekenen? Bel me op, of bekijk hier mijn diensten.

'Future business boerin'

Studiecarrière 

Na het afronden van de havo volgde ik de opleidingen ‘Logistics Management’ aan het Windesheim in Zwolle en de Master ‘Circulaire Economie’ aan de HAN in Nijmegen. Sinds augustus 2021 ben ik Consultant Circulaire Economie en Gebiedsontwikkeling bij de Future Farm. Een bijzondere en inspirerende plek, waar we samenwerken aan een kennis- en innovatiehub voor een circulaire landbouw.

De Groene Cheerleader

Ook zonder daadwerkelijke cheerballs moedig ik je aan! Er staat een energieke cheerleader voor je, die graag met je in gesprek gaat over het leven. Samen gaan we voor (duurzame) keuzes, gezonde gewoontes en persoonlijke ontwikkeling. Maar ik denk ook met je mee over leiderschap en jouw dromen, persoonlijk en zakelijk. Hoe ga je om met bijvoorbeeld dieren, voedselsystemen en de SDG’s binnen je bedrijf? We hebben het over bijzondere reizen. Wat jouw wens en droom ook is, hoe een vitaal en duurzaam leven eruit ziet voor jou: ik ben benieuwd naar je verhaal.

Mijn levensdoel? Vitaal & Duurzaam leven. Gezond 102 worden en daarmee in drie eeuwen leven (1998 – 2100). Vol in mijn kracht, met een bewuste footprint.

Geverifieerd door MonsterInsights