Pijlers

Groen

Groen staat voor duurzaam. Voor beter. Voor gezonder. Voor het maken van duurzamere keuzes en het (h)erkennen van de soms verborgen, soms overduidelijke impact die wij kunnen veroorzaken.

Op de basisschool gingen mijn spreekbeurten al over het uitsterven van de orang-oetan, smeltende ijskappen en de bio-industrie. Wat deze fenomenen met klimaatverandering te maken hadden, begreep ik toen nog niet. Maar ik wist wel: hier wil ik later iets aan doen. En later is nu. Samen maken we het verschil!

Cheers

Cheers heeft twee betekenissen. Allereerst: we moeten het samen doen. Samen toewerken naar die betere wereld; zowel ecologisch als sociaal. Het ‘happy 2050 scenario’, in de woorden van Babette Porcelein. Doe je mee?! Op je eigen manier, met wie of waar dan ook.

De andere betekenis van Cheers is sociaal. Ontspan, geniet, leef! Met iedereen die je lief is. Maar: vergeet niet om ook goed voor jezelf te zorgen: ‘You cannot pour from an emty cup’. 

Cheerleader

Als groene cheerleader moedig ik een vitaal & duurzaam leven aan. Met positieve energie en een grote glimlach. Ook het woord LEADER komt terug in cheerleader. Leader, leider, leiderschap. Wat betekent dat eigenlijk? Voor mij, voor jou, voor je bedrijf? Een klassieke definitie van leiderschap is het beïnvloeden van anderen om hen iets te laten doen wat ze uit zichzelf niet zouden doen. Maar leiderschap is ook anderen inspireren! Samen gaan we voor verbetering.

Welke verandering wil jij teweeg brengen? 

Geverifieerd door MonsterInsights